KUNST EN CULTUUR

TIJDSCHRIFTEN OVERZICHT

KUNSTBEELD

KUNSTBEELD

3 nummers voor €17,50 Kunstbeeld is een tijdschrift voor beeldende kunst. Kunstbeeld speelt direct in op actuele tentoonstellingen, manifestaties en evenementen in binnen- en buitenland op het terrein van de beeldende kunst. Er is speciale aandacht voor activiteiten in Nederland en Vlaanderen, maar ook de internationale ontwikkelingen komen aan bod. Accenten liggen op moderne en hedendaagse beeldende kunst. Kunstbeeld wil een breed publiek op een toegankelijke wijze informeren.

ORIGINE

ORIGINE

4 nummers voor €34,50 Origine is een al ruim vijftien jaar bestaand fullcolour tijdschrift met een onafhankelijke kijk op de (inter)nationale kunst-, antiek- en designwereld. Oirigine wordt niet gesubsidieerd en wordt ook niet uitgegeven door een ‘pur sang’ commerciële uitgeverij. ORIGINE heeft als doel om zoveel mogelijk interessante informatie over kunst, antiek en design te vergaren en aan haar lezers door te geven zonder de plat getreden paden te bewandelen en in herhaling te vervallen.

RESIDENCE

RESIDENCE

5 nummers voor €22,50 De kunst van het wonen. Residence is, sinds 1987, hét interieurtijdschrift dat de wereld van het wonen bij de lezer thuis brengt: stijlvol, luxueus, elegant, internationaal en altijd van topklasse. Residence draait niet om één specifieke stijl, zoals klassiek of modern, maar juist om originele vondsten en vakmanschap. Het is een maandblad dat inspireert en uitdaagt, trends en bewegingen signaleert en uitsluitend het beste aan zijn lezers biedt.

NEERLANDIA

NEERLANDIA

4 nummers voor €25,00 Het tijdschrift Neerlandia/Nederlands van Nu heeft artikelen over de gemeenschappelijke cultuur van Nederland en Vlaanderen, de Nederlandse taal en maatschappelijke onderwerpen in het kader van Vlaams-Nederlandse samenwerking. In het blad vind je boekbesprekingen, interviews, en besteedt het verder aandacht aan Suriname en Zuid-Afrika.

GONZO

GONZO

3 nummers voor €18,00 Het magazine Gonzo (circus) is een tijdschrift voor iedereen die nieuwsgierig is naar vernieuwende muziek en cultuur. In het magazine staan literatuur, kunst en nieuwe media centraal en worden muziekgenres als jazz, improv, noise, indutrial, dance en techno uitgelicht en onder de loep genomen. Elke twee maanden staat dit magazine vol informatie, achtergronden en opinies. Tevens krijg je bij elke editie een door de redactie samengestelde cd 'Mind the Gap' bijgestuurd.

ELSEVIER

ELSEVIER

8 nummers voor €15,00 Elsevier is een opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. En dat vooral met betrekking tot de interessevelden economie, politiek, financiën, wetenschap en cultuur. Daarbinnen wordt geselecteerd op relevantie voor de lezers. Elsevier praat die lezers bij over de belangrijkste gebeurtenissen en ontwikkelingen. Het levert een bijdrage aan bezinning, opinievorming en discussie over actuele onderwerpen.

BEELDEN MAGAZINE

BEELDEN MAGAZINE

4 nummers voor €25,00 Beeldenmagazine is een tijdschrift dat sinds 1998 aandacht besteedt aan ruimtelijk georiënteerde kunst. Het verschijnt vier keer per jaar. Beeldenmagazine reflecteert kritisch en met persoonlijke verhalen op tentoonstellingen, kunst in de openbare ruimte, debatten/symposia en boeken die in gaan op het specifieke deelgebied van de ruimtelijk georiënteerde kunst.

ELLE DECORATION

ELLE DECORATION

3 nummers voor €9,95 ELLE Decoration brengt 6x per jaar de nieuwste trends op het gebied van interieur, design, kunst, architectuur en reizen. ELLE Decoration is dé stijlmeter voor mensen met een onafhankelijke smaak. ELLE Decoration is vernieuwend, verrassend en eigenzinnig!

Pf

Pf

5 nummers voor €30,00 Pf is al 30 jaar hét vakblad voor de professionele fotograaf. De kracht van het blad is de combinatie van vaktechnische inhoud en beeld, samengesteld door een betrokken onafhankelijke redactie. Iedere uitgave bevat een uniek portfolio van een professionele fotograaf.

ARCHITECTUUR NL

ARCHITECTUUR NL

3 nummers voor €38,16 ArchitectuurNL laat zien welke ontwikkelingen architectuur in deze tijd doormaakt. Het vakblad schetst de veranderende rol, functie en werkwijze van Nederlandse architecten . ArchitectuurNL staat daarbij midden in de wereld van de architect en wil een bron van inspiratie zijn. Het vakblad steunt op de pijlers Ondernemen, Kennis, Projecten, Talent en Inspiratie.

VT WONEN

VT WONEN

4 nummers voor €19,95 Met vtwonen haal je een bron van ideeën voor jouw eigen interieur in huis. Het blad is maandelijks gevuld met veelzijdige en praktische tips, woontrends, binnenkijken in persoonlijke interieurs, slimme indeel ideeën en praktische informatie. Voor iedere portemonnee vind je de laatste stijlvolle woontrend en krijg je tips om jouw interieur volledig te veranderen door slechts een paar kleine aanpassingen te doen.

MEDITERRANÉE

MEDITERRANÉE

4 nummers voor €20,00 Genieten van het echte mediterrane leven doe je met Méditerranée. Deze complete glossy legt zijn focus op de mediterrane cultuur. Je wordt elke editie verrast met de leukste reportages en fijnste tips over bijzondere steden en streken rond de Middellandse Zee. Daarnaast staat het blad vol met de lekkerste recepten en inspirerende ideeën. Je ontdekt de levenskunst, cultuur, tradities, flair en gastronomie van het mediterrane leven.

© 2015 Art Nieuws